nedelja, 4. november 2012

ARTish #12 (atrij ZRC, LP bar) - PRIJAVE

Zadnjo soboto v novembru, 24.11., bodo ARTishani svoja unikatna dela razstavili v čudovitem Atriju ZRC in v preddverja LP Bara v samem centru Ljubljane! K sodelovanju so vabljeni ustvarjalci oblačil, nakita, fotografi, kiparji, slikarji, grafični oblikovalci ipd. 

 
Namen projekta ARTish je predstavitev slovenskih artistov oz. ustvarjalcev ter njihovih avtorskih del. Pridružujejo pa se že tudi tuji artisti. Sejem bo potekal v soboto, 24.11.2012, v Atriju ZRC in preddverju LP Bara (od 9:00 do 20:00). Poleg izbrane ponudbe unikatnih del želimo prostor (naj bo zaprt ali odprt) spremeniti v pisano kreativno dnevno sobo, kjer so dobrodošli vsi, ki si želijo sobotni dan popestriti z ustvarjalnimi idejami, se družiti z ustvarjalci, spoznati njihove zgodbe in tako na drug način spoznati sodelujoče ARTishane in njihova dela.

Vsi, ki želite sodelovati pri projektu ARTish, in se želite prijaviti, pošljite mail na artish.si@gmail.com. Poslali vam bomo razpisno dokumentacijo s katero pristopite k projektu. Z veseljem pa bomo odgovorili na dodatna vprašanja.

Razpis traja do vključno 9.11.2012., pri čemer šteje tudi poštni žig na priporočeni pošiljki. Število sodelujočih pri projektu ARTish je omejeno. 

Dodatne informacije najdete TUKAJ.

www.artish.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar