petek, 10. februar 2012

Brezplačne delavnice ARTish #03


Zadnjo soboto v februarju (25/02) ponovno vabljeni v ARTish pisano kreativno dnevno sobo, ki jo bodo zopet napolnili številni slovenski ustvarjalci. Kje? V SREDI, zavodu za oblikovanje v Ljubljani!

Poleg številnih slovenskih ustvarjalcev, bodo potekale tudi 3 delavnice (za otroke in odrasle). Delavnice bodo BREZPLAČNE. Več kot dobrodošli pa bodo prostovoljnji prispevki, ki bodo namenjeni Zavodu LU - Love is Universal.
 
OPIS DELAVNIC

ČIČKARAČKA
10:00 – 12: 00 / ustvarjalno recikliranje / delavnica za otroke

Ustvarjalna delavnica Čičkaračka je namenjena predelavi odpadnih materialov, ki jih vsakodnevno srečujemo v vsakem gospodinjstvu. Iz teh lahko z malo domišljije ustvarimo raznovrstne pisane okrasne figurice ali uporabne unikatne izdelke. Za osnovo naših stvaritev bomo uporabili pločevinke, steklene kozarčke, plastenke, karton, papir in vsemu dodali še barve, pisane tkanine, perlice, gumbe, kamne, školjke in še kaj. Pridružite se nam pri igrivem ustvarjanu, kjer boste s svojimi izdelki razveselili sebe ali svoje najbližje. Vljudno vabljeni!

Delavnico vodi:
Ajda Maser
mentorica, oblikovalka, ilustratorka, slikarka
www.cickaracka.si
info@cickaracka.si

----------------

Maja Kukec – HARMONIJA V ODNOSIH
13:00 – 16:00 

Delavnica "harmonija v odnosih" je namenjena vsem , ki si želite v odnose s svojimi bližnjimi vnesti več harmonije, razumevanja, miru in radosti. Na delavnici boste spoznali učinkovite tehnike, s katerimi lahko bistveno izboljšate kvaliteto odnosov z ljudmi, ki vas obkrožajo. Ob uporabi le-teh lahko v odnosih s svojimi starši, otroci, partnerji, prijatelji, sorodniki, sosedi, nadrejenimi ali sodelavci, zaživite svobodneje in bolj resnično.

Delavnica je zasnovana tako, da boste predstavljene vaje zlahka uporabljali tudi sami v prihodnje in postopoma vnašali ravnovesje v odnose na vseh področjih.

NAUČILI SE BOMO:
• Kako se povezati s svojo notranjo modrostjo ali intuicijo.
• Kako prepoznati omejujoče medsebojne eterične vezi, jih preobraziti in zaživeti svobodno v »svoji energiji«.
• Prepoznati in preobraziti omejujoče miselne vzorce, čustvene ovire in strahove. Posledično pa dvigniti energijo v srce in tako začutiti enost in brezpogojno ljubezen do vseh.
• Prepoznati, da so pogosto ljudje, ki nam v življenju predstavljajo največji izziv, v resnici naši največji učitelji in kot taki nam prinašajo mnoga darila in priložnosti za učenje.
• Kako deluje "zakon privlačnosti" v odnosih in kako z lastno energijo pritegnemo v življenje točno tiste ljudi in izkušnje, ki jih potrebujemo za osebno rast in razvoj.
• Prepoznati bolečine svojega notranjega otroka, jih pozdraviti in odpustiti stare zamere.
• Kako spustiti potrebo ega po kritiki in sodbi in le-te nadomestiti z razumevanjem in sprejemanjem.
Predvsem pa bomo v vsakem trenutku nežno vzpodbujeni k zavedanju, da smo ljubljeni in sprejeti otroci Vesolja. In to zavedanje nam bo pomagalo, da tudi Sebe sprejmemo v celoti. Kajti ravno skozi brezpogojno sprejemanje Sebe, se bomo odprli brezpogojnemu sprejemanju ljudi, ki nas obkrožajo. Le-to pa je pomemben korak na poti do harmoničnih odnosov.

Delavnico vodi:
Maja Kukec
Eternal Light terapevtka®
Svetovalka za osebno in duhovno rast
Intuitivna umetnica
Maja.kukec77@gmail.com
angelskeiskrice.blogspot.com

----------------

Andrejka L. Kofol – "TABLA VIZIJ oz. kolaž za vizualizacijo prihodnosti”
17:00 – 19:00


Na delavnici bomo pogledali, kako si lahko z vizualizacijo kreativno začrtamo pot in s tem sebe, dom/ studio/ pisarno naelektrimo z ustvarjalnostjo, lepoto, močjo, blagostanjem... Pregledali bomo primere tabel vizij, dobili vprašalnik za lažji začetek in prelistali kup revij za najbolj zagrete. Srčno vabljeni na delavnico ustvarjalnega pristopa do lastne prihodnosti.

Andrejka Likar Kofol je arhitektka in kreatorka Annabelle. Oblikuje in dekorira domove z zavestjo, da vsako bivalno okolje in predmeti v njem vplivajo na naša čutila in imajo zato veliko vlogo pri našem počutju in željenem stilu življenja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar