torek, 24. april 2012

ARTish #6 - PRIJAVE!

  
Po Kinu Šiška se ARTish seli na prosto! V samo središče Ljubljane - na Gornji trg!

Zadnjo soboto v maju, 26.5., bodo ARTishani svoja unikatna dela razstavili na prostem, v samem središču Ljubljane. K sodelovanju so vabljeni ustvarjalci oblačil, nakita, fotografi, slikarji, grafični oblikovalci ipd. 
 
Namen projekta ARTish je predstavitev slovenskih artistov oz. ustvarjalcev ter njihovih avtorskih del. Sejem bo potekal v soboto, 26. 5. 2012, na Gornjem trgu v Ljubljani (od 9:00 do 19:00). Stojnice bodo na prostem. Poleg izbrane ponudbe unikatnih del želimo prostor (naj bo zaprt ali odprt) spremeniti v pisano kreativno dnevno sobo, kjer so dobrodošli vsi, ki si želijo sobotni dan popestriti z ustvarjalnimi idejami, se družiti z ustvarjalci, spoznati njihove zgodbe in tako na drug način spoznati sodelujoče ARTishane in njihova dela

Razpis traja od 25. 4. 2012 do vključno 9. 5. 2012. , pri čemer šteje tudi poštni žig na priporočeni pošiljki. Število sodelujočih pri projektu ARTish je omejeno. 

Vsi, ki želite sodelovati pri projektu ARTish, in se želite prijaviti, pošljite mail na artish.si@gmail.com. Poslali vam bomo razpisno dokumentacijo s katero pristopite k projektu. Z veseljem pa bomo odgovorili na dodatna vprašanja.

S projektom ARTish želimo podpreti slovenske ustvarjalce, ki morebiti ne vedo, kako poskrbeti za prepoznavnost svojega dela ter promocijo (in prodajo) svojih blagovnih znamk oz. unikatnih del.

Foto utrinke z dosedanjih ARTish dogajanj si lahko ogledate TUKAJ.

ARTishanski pozdrav.

Erika Felicijan
organizator in idejni vodja

Ni komentarjev:

Objavite komentar