ponedeljek, 17. december 2012

Pregled ARTish leta 2012

Presrečni smo, da nam je skupaj uspelo uresničiti sanje in z ARTishem ustvariti platformo, ki se bliskovito širi po celi Sloveniji. Uspelo nam je združiti ustvarjalce in obenem dvigniti našo prepoznavnost v širši javnosti in v medijih. To pa je bilo mogoče samo zato, ker ponujamo vedno boljše izdelke, ki so plod vašega nenehnega truda, medsebojnega spodbujanja in sodelovanja. Javnost smo opozorili na to, da smo, da ustvarjamo s svojimi rokami, da v izdelke vdihujemo svojo dušo in svojo življenjsko zgodbo.

V enem letu smo na trinajstih ARTishih, TrnARTishu in ARTishu v Kamniku predstavili več kot 200 ustvarjalcev, pridružili pa so se nam tudi umetniki iz Srbije in Hrvaške. Ponosni smo na to, da smo bili v tem letu z vašimi predstavitvami / intervjuji / reportažami z ARTisha / napovedmi ARTisha prisotni v več kot 200 medijskih objavah, na televiziji, radiju, spletu, tisku.

O uspešnosti in prepoznavnosti pričajo tudi klici novinarjev, posameznikov in podjetij, ki želijo stopiti v stik z ustvarjalci predstavljenimi na ARTish festivalih. Z veseljem jih usmerjamo na njih, izpostavljamo njihove zgodbe, njihove izdelke. Eden izmed ključnih namenov ARTisha ob njegovem nastanku leto dni nazaj je namreč bil, da skupaj ustvarimo platformo za predstavitev ustvarjalcev, promocijo in prodajo unikatnih izdelkov. Ta glas se je pričel širiti tudi v tujino, na kar smo še posebej ponosni. Prav tako nas veseli nas, da smo z našim konceptom spodbudili in celo zbudili tudi ostale ponudnike podobnih prireditev, ker skupaj jačamo prisotnost našega ustvarjanja in tako ponujamo še več priložnosti vam, dragi ustvarjalci, ob čemer zaradi konkurenčnosti naša kakovost ves čas raste.

V čast nam je, da cela Slovenija ve, da smo in da je ARTish postalo prepoznavno ime za druženje in predstavitev umetnikov in ustvarjalcev. V enem letu smo naredili izjemen korak za ustvarjalnost in zahvala gre predvsem vam, ki skupaj z nami pišete ARTishevo zgodbo! Srčna hvala za vaše zaupanje, kakovostno ustvarjanje, podporo in za sodelovanje na naših mesečnih druženjih.

Vsem ARTishanom želimo, da bi njihovi izdelki romali v čim več slovenskih domov in osrečili številne obdarovance. In da bomo skupaj kreativno in pozitivno energijo delili s ostalimi tudi v letu 2013!

SREČNO!

ekipa ARTish

---------------------------------

Eno leto ARTisha – pogled nazaj.

Izpeljali smo 13 uspešnih festivalov na različnih lokacijah v Ljubljani (Zavod Sreda, Center za urbano kulturo Kino Šiška, Gornji trg, atrij ZRC SAZU), na katerih se je predstavilo več kot 200 umetnikov iz Slovenije, Hrvaške in Srbije, organizirali več kot 30 brezplačnih delavnic za odrasle in otroke, gostili vec kot 10 glasbenih nastopov in (gledaliških) predstav, izvedli smo 3 dodatne ARTisheve dogodke, odmevali smo v več kot 200 objavah v medijih (radio, TV, splet, tisk) in imamo skoraj 5.000 oboževalcev na Facebook strani ARTish iz Slovenije in ostalih držav po svetu. Eno leto ARTisha je 'spravljeno' v 8 polnih fasciklov prijav iz cele Slovenije in tujine, obsega več kot 1.600 odpisanih mailov, 4 tone prenesenih miz oz. razstavnih prostorov ARTishanov, več kot 4.000 ur aktivnega dela in več kot 2.300 fotografij.

Ni komentarjev:

Objavite komentar